història · valors  
 

Valors

 

La defensa de l'ètica professional és per a nosaltres una qüestió de principis. Per tant, no som una organització polifacètica destinada a prestar múltiples serveis. Som una empresa que es dedica, bàsicament, a l'auditoria de comptes i treballs relacionats amb la mateixa.

L'eficàcia. El despatx professional ha de tenir sempre la vista posada en fer allò que ja ha estat previst de la manera mes rentable i menys costosa, amb qualitat i rigor, aportant valor afegit al servei del client.

La satisfacció del client. Prenent com a prioritat el fet d'orientar-se cap a ell de manera contínua, per tal de conèixer en tot moment les seves necessitats, amb un tracte personalitzat i honoraris ajustats al temps efectivament emprat.

La selecció i fidelització dels professionals amb talent. Perquè els avenços en tecnologia no han de fer oblidar que l'equip humà és el principal valor d'una empresa.

La gestió del coneixement i l'aprenentatge continu. En la competitivitat actual de l'entorn professional, és imprescindible l'actualització i ampliació dels coneixements tècnics. Els nostres equips mantenen permanentment processos de formació continuada.

El creixement. No només en objectius obvis com la xifra de negocis, sinó també en formació, recursos i serveis que asseguren que en tot moment s'estarà capacitat per atendre a les necessitats del client.

La independència i l'objectivitat. Són principis fonamentals per tal de realitzar la nostra feina amb absoluta garantia.